Sunday, March 13, 2011

saban hari..semakin banyak dugaan dan cabaran yg terpaksa aku lalui..kerja semakin banyak bahkan tanggungjawab pun semakin besar..

ya Allah..jauhkanlah diriku dari sebarang perasaan bangga diri dengan apa yg aku miliki sekarang..tujuanku semata2 mengharap keredhaanMu ya Allah..hindarkanlah daku dari merasa benci kepada sesiapa sahaja samada dalam keadaan sedar ataupun tidak..aku bermohon kepadaMu ya Allah agar dilapangkan dadaku, cerdaskan akal fikiranku agar aku dapat berfikir secara waras dan permudahkanlah urusanku di dunia dan di akhirat kelak..amin ya Rabbal alamin..

alhamdulillah..semakin banyak yang aku pelajari sepanjang aku berada di sini ( LAKMNS ).. pahit,manis,susah dan senang telah ku rasai..tugas yang di amanahkan kepadaku pun sukar untukku gambarkan..agak berat namun aku tetap berusaha dan bersedia untuk menggalas amanah tersebut.. :)

insyaAllah aku akan cuba untuk memberi seratus peratus komitmen di sini walaupun aku hanya seorang pelatih..suka untukku nyatakan disini, aku sudah mula menyesuaikan diri dengan tugas yang di beri..komunikasi dengan setiap org disini dan sebagainya..

syukur padaMu ya Allah.. :)

1 comment: